Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os ​- MurerXperten

​MurerXperten er grundlagt af Carsten Nielsen, der blev udlært i 2001. Carsten har stået i gammeldags mesterlære som murer og taget sin svendeprøve fra Holbæk Tekniske Skole.

MurerXperten har en alsidig erfaring med murerarbejde, inden for så forskellige områder som restaurering af kirker, typehusbyggeri samt renovering og ombygning for både private og erhvervskunder.

MurerXpertens erfaring er din garanti for, at du får veludført murerarbejde, der er færdigt til tiden. Vi er altid fleksible, så du er sikret et smidigt samarbejde, hvor du er med på sidelinjen hele vejen igennem.

Murerarbejde på hele Sjælland - til reelle priser

Vores ekspertise inden for murerarbejde er kommet en lang række af private og virksomheder til gode. Vi arbejder på hele Sjælland, fra Næstved i syd til Helsingør i nord.

MurerXperten er bygget op over tilfredse kunder, og det er vores vigtigste målsætning aldrig at udføre halve løsninger. Vores faglige stolthed dikterer os at levere murerarbejde, som du bliver glad for - mange år frem i tiden.

Hos MurerXperten bruger vi kun:​​

  • De rigtige materialer
  • Den rigtige planlægning
  • De bedste håndværkere

For at være sikre på at vores murerarbejde holder mange år frem i tiden, bruger vi kun de bedste materialer, og vi er fagligt stolte af vores håndværk.

Vi lytter altid til vores kunders krav og behov, og samtidig hjælper vi altid gerne med råd og vejledning, så vi i fællesskab opnår det bedste resultat.

Kontakt os på tlf. 52 52 43 43 og få et uforpligtende tilbud.​

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk