Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerarbejde

​Hvorfor vælge MurerXperten i Roskilde?

Som navnet siger, er MurerXperten ekspert inden for alle former for murerarbejde. Vi har mange års erfaring med murerarbejde, samt en stor baggrundsviden om både tilbygninger og nybyggeri.

Kontakt MurerXperten i Roskilde for en uforpligtende samtale - på tlf. 52 52 43 43​

Din Murer i Roskilde - og omegn

​Vi har i en årrække været blandt de foretrukne murermestre i Roskilde, men har med tiden udvidet vores kundekreds til resten af Sjælland. Det er vores erfaring at personlig og ærlig rådgivning er den bedste markedsføring, hvilket virksomhedens vækst har bevist.​

Alle former for murerarbejde og nybyggeri i Roskilde

Vores store erfaring og alsidige kompetencer som murermester gør os til den ideelle partner, når der skal laves murerarbejde. Byggeri er en tillidssag, hvor mange løse ender skal mødes og forbindes. Hos MurerXperten i Roskilde lægger vi vægt på kvalitet, gode materialer og en holdbar økonomi.Og er der tale om nybyggeri står vi selvfølgelig også til rådighed som sparringspartner for andre delentreprenører.

Flise- og klinkearbejde

​Udover vores store ekspertise inden for murerarbejde, har vi også stor erfaring med alle former for flisearbejde og klinkearbejde.

Fliser og klinker er ikke længere bare fliser og klinker, men derimod en oplagt mulighed for at vise sin personlighed. Valget af fliser og klinker er derfor et vigtigt valg. Murermesteren hos MurerXperten i Roskilde hjælper dig med at udvælge de fliser og klinker, der passer til netop dig.

​Vi bruger kun de bedste materialer til vores flise- og klinkearbejde, så du er sikret, at resultatet holder i mange år.

Samarbejde med lokale håndværksmestre

MurerXperten i Roskilde har et omfattende samarbejde med en lang række lokale håndværksmestre. Det sikrer dig, at håndværket bliver korrekt udført, og at arbejdet afsluttes til tiden - hvad enten det er nybyggeri eller renovering.

​Revnede tagsten ses ofte, og især omkring skotrender og ved skorstene. Det er en god ide at få tjekket taget efter for fejl, for at undgå følgeskader.

​Facaderenovering med sandblæsning for at komme i bund, og opnå et resultat der holder i mange år.

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk