Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facaderenovering - mere end kosmetik

Alle facader har en vis levetid, der er bestemt af de anvendte materialer. Vi har stor ekspertise inden for området og vil altid kunne bistå med kompetent rådgivning og professionelt udført facaderenovering.

Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 52 52 43 43.

Få et facadetjek

Vi kommer gerne forbi og tjekker sundhedstilstanden for facaden på dit hus. Det viser sig ofte som en god investering at være på forkant, idet problemerne kun vokser med tiden. Lad os foretage et facadetjek, hvor vi gennemgår facaden ned til mindste fuge. På den måde får du et overblik over de ting, der kræver opmærksomhed.

Facaderenovering til lave priser

Vi har efterhånden foretaget facaderenoveringer på alle hustyper og har dermed den knowhow, der sikrer det bedste resultat - og den bedste arbejdspris for dig; vi kender alle faldgruberne og arbejder effektivt og fuldt fokuserede på kvaliteten.

Årsager til behovet for facaderenovering

Den største synder er oftest manglende vedligeholdelse af facaden, men der kan også have været skader, som måske ikke er blevet udbedret hensigtsmæssigt. I alle tilfælde står vi klar til at rette op på problemet.

Vi dækker hele Sjælland

En lang række af private og virksomheder har benyttet sig af vores ekspertise inden for facaderenovering. Vi har efterhånden udført arbejde i alle kroge af Sjælland, fra Næstved i syd til Helsingør i nord. 

​Tillid og erfaring

​MurerXperten bygger på et solidt fundament af tilfredse kunder, og det er vores uomtvistelige målsætning aldrig at udføre halve løsninger. Vores faglige stolthed dikterer os at foretage en facaderenovering, som du bliver glad for - mange år frem i tiden. Dertil kommer vores massive erfaring inden for området, som er din garanti for et veludført stykke arbejde. 

​Inddækning af hele huset før sandblæsning, for at begrænse støvgener. Herefter er huset klar til eftergåelse af defekte fuger og behandling af vægge.

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk