Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facadeisolering - God økonomi i facadeisolering

Slip for at flytte el-installationer, radiatorer, køkkener og badeværelser - med facadeisolering. Vi har specialiseret os i at isolere facader, da det er en økonomisk fornuftig løsning, og samtidig optager facadeisolering ikke noget plads indvendigt i huset. Lad os give dig et tilbud på netop din opgave.


Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 52 52 43 43.

Facadeisolering til lave priser

Vi har efterhånden foretaget facadeisoleringer på alle hustyper og har dermed den knowhow, der sikrer det bedste resultat - og den bedste arbejdspris for dig; vi kender alle faldgruberne og arbejder effektivt og fuldt fokuserede på kvaliteten.

Sådan foregår facadeisolering

Vi opsætter isolering i den ønskede tykkelse; opsætningen foregår med dybler og i visse tilfælde med lim, for at sikre det optimale resultat. Herefter trækker vi underpuds på, hvori vi klæber armeringsvæv, hvilket nedsætter risikoen for revner. Slutteligt påføres den sidste finish, i form af struktur og farve.

Vi dækker hele Sjælland

En lang række af private og virksomheder har benyttet sig af vores ekspertise inden for facadeisolering. Vi har efterhånden udført arbejde i alle kroge af Sjælland, fra Næstved i syd til Helsingør i nord.​

​Erfaring og tillid

MurerXperten bygger på et solidt fundament af tilfredse kunder, og det er vores uomtvistelige målsætning aldrig at udføre halve løsninger. Vores faglige stolthed dikterer os at foretage en facadeisolering, som du bliver glad for - mange år frem i tiden. Dertil kommer vores massive erfaring inden for området, som er din garanti for et veludført stykke arbejde. 

​Udførelse af facadeisolering med bundskinne. Pladerne bliver limet fast til væggen, og efterfølgende skruet på med dybler.

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk