Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køkkener

Det er i køkkenet at store som små samles om maden og taler om dagens begivenheder. Derfor stilles der særligt store krav til æstetik og funktionalitet; der skal tilsikres en praktisk indretning, samtidig med at rummet er dejligt at opholde sig i. Vi hjælper dig til nøjagtigt dét køkken, som passer ideelt til dit behov - MurerXperten står klar med professionel bistand i alle led af processen.


Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 52 52 43 43.

Fliser på væg og gulv

Hvis I går med tanker om at bygge nyt køkken, eller måske overvejer at renovere det gamle, så tag os med på råd og drag fordel af vores store erfaring. Der er nærmest uendeligt mange muligheder for farver og stil, og du kan få alt fra italiensk middelhavsstemning til tyrkisk terracota. Vi har naturligvis respekt for byggestilen i resten af huset og kan altid finde fliser og klinker, der sikrer en god integration mellem de enkelte elementer.

Køkkener med et særligt touch

Drømmer du om en muret hvælving over komfuret - eller helt specielle, håndmalede fliser bag håndvasken? Der er ikke mange ting vi ikke har prøvet, og vi har med garanti også den løsning, som DU leder efter.​

Faglighed og kreativitet

Vi brænder for vores fag, og er derfor også blandt de dygtigste i branchen. Samtidig har vi altid et kreativt forslag til indretningen af dit køkken, der er afstemt efter behov og proportioner.

Vi ordner køkkener på hele Sjælland

En stor gruppe af tilfredse kunder har allerede benyttet sig af vores ekspertise inden for køkkener. Vi har efterhånden udført arbejde i alle kroge af Sjælland, fra Næstved i syd til Helsingør i nord. Giv os et kald, så kommer vi forbi til et uforpligtende møde.​

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk