Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skorsten - Har du styr på din skorsten?

​Vi sørger for at du ikke pludselig får en ubehagelig overraskelse i form af vandindtrængning m.v. Skorstenen er ofte en meget overset bygningsdel, der ikke tillægges den store betydning. Men en revnet afdækning kan have katastrofale følger for hele bygningen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 52 52 43 43.

Få et årligt skorstenstjek

MurerXperten kommer gerne forbi en gang om året, for at tjekke at sundhedstilstanden for din skorsten. Forebyggelse er den bedste medicin mod uventede udgifter til udbedring af skader, der er opstået som følge af revner og aldersrelaterede sygdomstegn i materialerne.

Udbedring af skader på skorstenen

Er skaden allerede sket, har vi stor erfaring i reparation og genetablering af skorstenen. Vi sørger for at den oprindelige byggestil og materialevalg bliver respekteret.

Vi tjekker skorstene på hele Sjælland

En lang række af private og virksomheder har benyttet sig af vores ekspertise inden for skorstene. Vi har efterhånden udført arbejde i alle kroge af Sjælland, fra Næstved i syd til Helsingør i nord. 

Et samarbejde bygger på tillid​

Vi vil altid foreslå at du giver os et kald og aftaler et møde, hvor vi kan se hinanden i øjnene og du får vished for at vi er troværdige samarbejdspartnere. MurerXperten bygger på et solidt fundament af tilfredse kunder, og det er vores uomtvistelige målsætning aldrig at udføre halve løsninger. Vores faglige stolthed dikterer os at levere et stykke arbejde, som du bliver glad for - mange år frem i tiden.​

En revnet afdækning gør at vandet trænger ned gennem afdækningen, og ødelægger murværket.​

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk