Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bryggers - husets mest praktiske rum

Tøjvask, beskidte gummistøvler og grovkøkken; bryggerset kan anvendes til mange formål. Vi hjælper dig til nøjagtigt dét bryggers som passer ideelt til dit behov. Som ved alle rum, hvor der er vandtilslutning, vil det ofte vise sig som en dårlig investering, hvis bryggerset ikke bliver lavet af en fagmand. MurerXperten står klar med professionel bistand i alle led af processen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 52 52 43 43.

Bryggers med faglighed og kreativitet

Vi brænder for vores fag, og er derfor også blandt de dygtigste i branchen. Samtidig har vi altid et kreativt forslag til indretningen af dit bryggers, der er afstemt efter behov og proportioner.

Nye klinker er den billige vej til et nyt bryggers

Det er faktisk muligt at få bryggerset til at fremstå som nyt, uden at skulle betale alverden for det. En udskiftning af de gamle klinker vil skabe et langt mere imødekommende rum. 

Der er nærmest uendeligt mange muligheder for farver og stil, og du kan få alt fra italiensk middelhavsstemning til tyrkisk terracota.​

​Nyt bryggers fra bunden

Vi har naturligvis også stor erfaring i at bygge bryggerser fra bunden. Vi kan føre jeres tanker om indretning ud i livet, eller vi kan indgå som sparringspartnere og bruge vores alsidige professionalisme som fundament for en række kreative forslag. Vi har bygget bryggerser i alle afskygninger og har helt sikkert arbejdet med en opgave, hvor I kan drage fordel af de valgte indretningsløsninger m.v.

Vi ordner bryggerser på hele Sjælland

En stor gruppe af tilfredse kunder har allerede benyttet sig af vores ekspertise inden for bryggerser. Vi har efterhånden udført arbejde i alle kroge af Sjælland, fra Næstved i syd til Helsingør i nord. Giv os et kald, så kommer vi også forbi dig.

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk