Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagrenovering - en god investering​

Små skader kan hurtigt udvikle til omfattende og meget dyre reparationer. En renovering sørger for at du ikke pludselig får en ubehagelig overraskelse i form af vandindtrængning m.v. Lad os gennemgå dit tag for revnede tegl, defekte skotrender og utæt inddækning omkring skorstenen.

Kontakt MurerXperten i Roskilde for en uforpligtende samtale om tagrenovering tlf. 52 52 43 43.

Tagtjek i Roskilde til 495 kr.

MurerXperten laver et gennemgribende tjek af sundhedstilstanden for dit tag. Forebyggelse er ofte den bedste medicin mod uventede udgifter til udbedring af skader, der er opstået som følge af revner og aldersrelaterede sygdomstegn i materialerne. Vær på den sikre side - kontakt din tag for et tagtjek (prisen er for et 1planshus).

Udbedring af skader på dit tag

Er skaden allerede sket, har vi stor erfaring i reparation og genetablering. Vi sørger for at den oprindelige byggestil og materialevalg bliver respekteret. Vi går professionelt til værks og afleverer altid en renovering, der er mere end godkendt.

Tagrenovering i Roskilde og på resten af Sjælland

En lang række af private og virksomheder har benyttet sig af vores ekspertise inden for tagrenovering. Vi har efterhånden udført arbejde i alle kroge af Sjælland, fra Næstved i syd til Helsingør i nord.​

En renovering bygget på kvalitet - og tillid

Vi vil altid foreslå at du giver os et kald og aftaler et møde, hvor vi kan se hinanden i øjnene og du får vished for at vi er troværdige samarbejdspartnere. MurerXperten i Roskildebygger på et solidt fundament af tilfredse kunder, og det er vores uomtvistelige målsætning aldrig at udføre halve løsninger. Vores faglige stolthed dikterer os at levere et stykke arbejde, som du bliver glad for - mange år frem i tiden.​

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk