Kontakt os tlf: +45 52 52 43 43

eller på mail mail@murerxperten.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trapper - Professionelt udført trappe

Skal dit hus tage sig præsentabelt ud? Så er en solid og flot hovedtrappe essentiel. Hovedtrappen skal både være pæn at se på og give ubesværet adgang til dit hus.

Vi ved, at fliser og klinker på trapper skal være i orden, og vi udfører alle opgaver til perfektion – helt ned i detaljen.

Pas på din trappe!

Din hovedtrappe er udsat for både bagende sol, våd regn og kold frost. Det er afgørende, at du passer godt på din hovedtrappe, og får du lavet mindre reparationer og vedligeholdelser i tide, kan du spare mange penge i det lange løb.

Når du tjekker din trappe, er det især vigtigt, at du tjekker om der er revner i fliser eller klinker eller i fugerne mellem. Selv små revner kan gøre stor skade på din trappe, hvis du ikke får dem udbedret.

MurerXperten udfører alle former for flise- og klinkearbejde i forbindelse med trapper. 

Ring til os på tlf. 52 52 43 43 og få et uforpligtende tilbud.

Trappearbejde på hele Sjælland – til gode priser

Både private og virksomheder har haft glæde af vores ekspertise inden for trapper med fliser og klinker. 

Efterhånden har vi hjulpet kunder over hele Sjælland, fra Næstved i syd til Helsingør i nord.​

​Fleksibilitet og mange års erfaring med trapper

Vi har lavet trapper med fliser og klinker i alle afskygninger. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om valg af materialer, processen og de udfordringer, der altid opstår undervejs. Du kan derfor trygt stole på, at vi leverer veludført flise- og klinkearbejde til din trappe.

Vores fleksibilitet gør samarbejdet nemt og ubesværet, og vi gør vores yderste for at ramme stilen for resten af dit hus. Du er altid med hele vejen på sidelinjen – og vi betragter først arbejdet som afsluttet, når du er tilfreds.

Få et uforpligtende tilbud på din trappe

Har du planer om en trappe med fliser eller klinker, eller skal din nuværende trappe repareres? Ring til os og aftal tid til et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder den bedste løsning til din trappe.

Vores forretning er baseret på tilfredse kunder, og vi leverer aldrig halve løsninger. Vores faglige stolthed sikrer dig en trappe, du bliver tilfreds med – mange år ud i fremtiden.

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

​Vi tilbyder følgende

Murer Xperten

Gøderup Mosevej 15

4000 Roskilde

CVR: 32717659

Tlf.: 52 52 43 43

Mail: mail@murerxperten.dk